Vorderingen…

mandalay_bay_las_vegas_t

We vorderen gestaag met onze voorbereidingen. Alle slaapplaatsen zijn inmiddels geregeld. Een bonte verzameling van verschillende slaapplaatsen. We starten uiteraard in Las Vegas met het geweldige Mandalay Bay hotel, omdat onze Rock ’n Roll runs daar vlakbij starten. Ook het heel bekende Golden Nugget hotel doen we aan voor twee nachten. Handig, voor als we daar gaan ziplinen en het Neon Boneyard bezoeken.

golden-nugget.jpg

Zo’n heerlijk iconisch hotel in Downtwon Las Vegas, waar zoveel bekende films zijn opgenomen… bring it!

00

Ook is onze ESTA-aanvraag goedgekeurd, het visum waarmee je maximaal 2 jaar toegang hebt tot de VS.

Wat resteert nog? De huurauto, de Mustang Convertible die we afgekeken hebben van onze vriendjes Esther en Bertje met GPS (anders verdwalen we hopeloos in al die vage Amerikaanse stadjes en op de highways), het boeken van enkele excursies (de Neon boneyard, het ziplinen in Boulder, Nevada en op de Fremont Experience en het kopen van wat kleine zaken, zoals extra snelle geheugenkaartjes voor mijn camera.

Ik heb nog wat extra leesvoer uit de bibliotheek gehaald voor nog extra ideeën, ook al hebben we er al zoveel.

zut

Op Twitter ontdekte ik laatst dat Guillermo del Toro een hele toffe tentoonstelling heeft in Los Angeles, met allerlei props uit zijn films (zoals Crimson peak, Pan’s Labyrinth, Hellboy, Pacific rim, etc.). Als het ons lukt, willen we daarheen gaan. Ideeën genoeg, alleen de tijd iets minder. Maar we zijn tegenwoordig écht goed geworden in alles uit een dag halen wat erin zit, getuige ons bliksembezoekje aan Rotterdam laatst waar we alle iconische dingen op 1 dag gezien hebben.

Het enige wat me nog zorgen baart, is de Tioga Pass. Een lange, hooggelegen weg door Yosemite park. Met mazzel is die dan open en kunnen we de meest prachtige plekjes van Yosemite park zien. Met pech is-ie dan gesloten voor de winter omdat de sneeuwschuivers de hoeveelheden sneeuw niet meer aankunnen (ze noemen dat dan het closing season en de data van vorige jaren zijn online te vinden). We moeten alternatieven vinden mocht die situatie zich voordoen. Dus dat doen we. Want: deze controlfreakjes zijn natuurlijk op alles voorbereid. Ook al kunnen we heel goed genieten tegenwoordig.

As always: to be continued!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s